U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Bouwbegeleiding

 

Tijdens de uitvoeringsfase van uw project krijgt u te maken met specifieke organisatorische en bouwtechnische problemen. Dat vraagt ervaring en kennis op dit gebied. Wij hebben die kennis en ervaring en kunnen voor u het uitvoeringstraject begeleiden en sturen.
De werkwijze is om helder en duidelijk te zijn in de communicatie en om alle processen en belangen rondom het project inzichtelijk te krijgen en te houden. Dit verhoogt de greep op de processen en maakt het eenvoudiger om te sturen op trajecten. Hierdoor wordt voorkomen dat veel ad-hoc ingrepen nodig zijn.

 

Specifiek kan Spruitenburg Bouwmanagement voor u verzorgen:

  • Directievoering. De directievoerder zorgt voor de dagelijkse aansturing en controle van de uitvoerende partijen en is ook de aanspreekpersoon voor alle op de bouwplaats aanwezige partijen.
  • Toezicht. De toezichthouder bewaakt de technische kwaliteit van uw project en de voortgang van het werk.
  • Kwaliteitscontrole. In plaats van toezicht kan met steekproefsgewijze controle de kwaliteit bewaakt worden.
  • Opleveringsbegeleiding. Het opstellen en uitvoeren van de juiste procedure, zodat alle voorbereidende opnames en goedkeuringen plaats kunnen vinden.